Sustainability

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

De komst van herbruikbare beker is onvermijdelijk en bovenal noodzakelijk. Dat neemt niet weg dat dit heel wat uitdagingen met zich meebrengt. De afwas is daar één van de grootste van. Wij willen met The Cup Street een oplossing aanbieden aan organisatoren om op een vlotte manier de herbruikbare beker te integreren!

The Cup Street werd opgericht in januari 2021.  Vandaag hebben onze machines in totaal meer dan 1000 uren afwas op de teller staan en hebben we een aantal referenties waar we fier op zijn. Wij kiezen er voor om industriële machines te gebruiken in combinatie met producten ontworpen voor herbruikbare bekers. Alleen zo kunnen wij het beste wasresultaat garanderen.

Snel, efficiënt & hygiënisch.

Snel, efficiënt & hygiënisch.

Het ontsmetten van bekers is nog nooit zo belangrijk geweest. Wij wassen af met water op 70 graden, waardoor de bekers desinfecteren. Iets wat manueel onmogelijk is. 

Wij ondersteunen uw keuze voor herbruikbare bekers door u een professionele afwasoplossing aan te bieden. De producten die we gebruiken zijn biologisch afbreekbaar om zo onze machines zo ecologisch mogelijk te maken.

De afvalberg die de evenementensector jaarlijks achterlaat is gigantisch. Wij willen daar verandering in brengen. Vandaag ligt de focus om deze berg te verkleinen alleen op het gebruikte materiaal. Om stappen te zetten op ecologisch vlak is er meer nodig dan dat.

De wegwerpbeker wordt vervangen door een ecologisch alternatief. The Cup Street wilt deze trend introduceren en ondersteunen door een complete, efficiënte en gebruiksvriendelijke afwasoplossing te bieden. We willen er voor zorgen dat de consument zo weinig mogelijk last ondervindt van deze wetgeving.