Technische informatie

Water, elektriciteit en afvoer.

 

 

 

Stekker van 380V 63A. Het is van belang om deze te voorzien. Zonder elektriciteit werkt de machine natuurlijk niet. Aansluiting bevindt zich voorraan.

 

 

Water met een debiet van 2,5B. Onze aanhangwagens hebben zowel een GEKA als gardena-aansluiting.

We hebben een plek nodig om het afvalwater te lozen. Onze producten zijn biologisch afbreekbaar. Wij voorzien een afvoerdarm van een 5-tal meter (buis 40 mm).

Indien je niet over de juiste toevoer- en/of afvoerslangen beschikt laat het ons dan weten!

Oppervlakte:

LET OP : de aanhangwagen moet waterpas staan! We gebruiken hiervoor steunpoten.

Opstelling:

Hoe je de machine gebruikt is volledig jouw keuze. Wij geven je alvast mee hoe wij het zouden doen. Andere opstellingen (bv. Langs de achterkant) kunnen natuurlijk ook werken!

 

Voorzie 2 werkkrachten voor de vieze cups, en 2 werkkrachten voor de schone cups. Een extra werkkracht kan helpen bij de overige taken.

 

Gebruik TAFEL 1 om de transportbakken/zakken/… leeg te maken en de afwaskorven te vullen met vieze cups. Gebruik TAFEL 2 & 3 om de afwaskorven met schone cups leeg te maken en de transportbakken/zakken/… opnieuw te vullen. Indien nodig kunnen de transportbakken/zakken/… worden gespoeld in de wastafel.

  • Tafel 1
  • Tafel 3
  • Transportbakken/transportzakken
  • De aansluitingen (zie hierboven)
  • Reken voor externe taken (bv: sorteren, transportbakken reinigen, tellen,…) steeds één extra werkkracht. Hoe meer externe taken, hoe lager de capaciteit.
  • Communicatie is héél belangrijk. Werkkracht 1 & 2 kunnen niet verder als werkkracht 3 & 4 geen ruimte hebben gemaakt achteraan de machine.
  • Heel vieze bekers kan je best even afspoelen in de wasbak. Zo blijft het afwaswater langer schoon en blijft ook je afwasresultaat optimaal.

Onze producten.

De zeep zorgt er combinatie met de warme temperaturen voor dat het vuil verwijderd wordt.

Het naglansspoelmiddel zorgt er voor dat de druppels op de bekers kleiner worden, waardoor deze sneller drogen. Hierdoor koelen de bekers sneller af.