De mobiele afwasoplossing.

You drink. We clean.

De mobiele afwasoplossing.

The Cup Street is gespecialiseerd in het afwassen van herbruikbaar materiaal op events. Het gebruik van onze industriële machines is een garantie op een professionele, hygiënische en efficiënte manier van afwassen. Onze mobiele afwasstraten (5 000 – 7 500 cups/u) en mobiele afwasmachines (1 000 – 1 500 cups/u) kunnen worden gebruikt op elke locatie, op elk moment.

Het is onmogelijk om manueel zelf op een hygiënische verantwoorde manier te voldoen aan de normen van de wetgeving. Door gebruik te maken van onze machines met gecertificeerde en biologisch afbreekbare producten is dat wel het geval.

Professioneel, ecologisch en verantwoord afwassen.

Een evenement kan niet duurzaam verlopen, een evenement moet duurzaam verlopen. Vanaf 15 juni 2023 is het namelijk verboden bij wet om wegwerpbekers te gebruiken. De afgelopen jaren zijn wegwerpbekers verantwoordelijk geweest voor tonnen afval in de evenementensector. Vanaf heden zijn ze dan ook eindelijk verleden tijd. De drank is voor de bezoeker, de opbrengst voor de organisatie, de afwas is voor ons.

Het alternatief is het gebruik van herbruikbare bekers of glazen. Om deze te kunnen (her)gebruiken moeten ze natuurlijk worden afgewassen. The Cup Street zorgt dat de bekers/glazen ter plekke worden gereinigd. Klaar voor (her)gebruik. Klaar om de afvalberg te verkleinen. Voor elk probleem is een oplossing. Voor dit probleem is dat The Cup Street.

DSC02612 - kopie
DSC02712

Financieel voordeel.

Het inzetten van een afwasoplossing houdt vrachtwagens van de weg. Onze toestellen gebruiken biologisch afbreekbare producten en een waterterugwinningssysteem om om zo groen mogelijk te werken.

Door ter plekke af te wassen moet je tot 50% minder bekers huren, afhankelijk van de omvang van het event. Een mobiele afwasstraat, bespaart je altijd geld. Wij helpen je graag bij de berekening.

Voor elk event hebben we een geschikte oplossing.