You drink. We clean.

The concept: afwassen van herbruikbare bekers

The Cup Street is gespecialiseerd in het afwassen en ontsmetten van herbruikbaar materiaal op events. Onze afwasstraten en afwasmachines zijn mobiel zodat ze kunnen worden gebruikt op elke locatie, op elk moment.

Uw herbruikbaar materiaal wordt afgewassen en ontsmet met hoge temperaturen om maximale hygiëne te beloven. Naast de mobiele afwasstraten (5000 cups/u) bieden wij ook mobiele machines aan (1500 cups/u). Het gebruik van onze industriële machines is een garantie op een propere, hygiënische en efficiënte manier van afwassen. You drink, we clean.

The Cup Street staat in voor het afwassen van herbruikbare bekers op evenementen. De ideale mobiele afwasoplossing om (in) te huren.
Afwassen van herbruikbare bekers
Afwassen van herbruikbare bekers

Ook voor minder grote events.

Werk je met herbruikbare bekers op jouw kleinschalig event? Dan zijn onze compacte professionele afwasmachines iets voor jou.

Deze afwasunit heeft een capaciteit van 1500 bekers per uur. Perfect om jouw event te voorzien van een efficiënte afwasoplossing. Onze machines en producten zijn van de beste kwaliteit en staan garant voor optimale wasresultaten.

De drank is voor de bezoeker, de opbrengst voor de organisatie, de afwas is voor ons.

De drank is voor de bezoeker, de opbrengst voor de organisatie. De afwas is voor ons.

Een evenement kan niet duurzaam verlopen, een evenement moet duurzaam verlopen. Daar heeft de wetgeving van 1 januari 2020 een zeer groot aandeel in. De afgelopen jaren zijn wegwerpbekers verantwoordelijk geweest voor tonnen afval in de evenementensector. Vanaf heden zijn ze dan ook eindelijk verleden tijd.

Het alternatief is het gebruik van herbruikbare bekers of glazen. Om deze te kunnen (her)gebruiken moeten ze natuurlijk worden afgewassen. The Cup Street zorgt dat de bekers/glazen ter plekke worden gereinigd. Klaar voor (her)gebruik. Klaar om de afvalberg te verkleinen. Voor elk probleem is een oplossing. Voor dit probleem is dat The Cup Street.

Afwassen van herbruikbare bekers

Swipe to discover some of our partners!

Voor elk event hebben we een geschikte oplossing.

Voor elk event hebben we een geschikt pakket.

We bieden 3 pakketten aan: goud, zilver en brons. Het spreekt voor zich welk pakket de meeste opties bevat. In ons aanbod kan je zowel een totale oplossing voor een groot event, als een kleinere optie voor een kleine fuif vinden. Je kan er voor kiezen om zonder personeel of met personeel te werk te gaan. De diensten van onze werkkrachten worden aangeboden in tijdsloten van 8u. Wil je toch langer dan 8u gebruik maken van onze werkkrachten? Laat het ons dan weten om een aangepaste offerte te ontvangen.