You drink. We clean.

The concept: afwassen van herbruikbare bekers

The Cup Street staat in voor het afwassen van herbruikbare bekers op evenementen. Het materiaal wordt ter plekke afgewassen en gedesinfecteerd in aanhangwagens met ingebouwde industriƫle afwasstraten. You drink. We clean.

The Cup Street staat in voor het afwassen van herbruikbare bekers op evenementen. De ideale mobiele afwasoplossing om (in) te huren.
Afwassen van herbruikbare bekers
Afwassen van herbruikbare bekers

De drank is voor de bezoeker, de opbrengst voor de organisatie, de afwas is voor ons.

De drank is voor de bezoeker, de opbrengst voor de organisatie. De afwas is voor ons.

Een evenement kan niet duurzaam verlopen, een evenement moet duurzaam verlopen. Daar heeft de wetgeving van 1 januari 2020 een zeer groot aandeel in. De afgelopen jaren zijn wegwerpbekers verantwoordelijk geweest voor tonnen afval in de evenementensector. Vanaf heden zijn ze dan ook eindelijk verleden tijd.

Het alternatief is het gebruik van herbruikbare bekers of glazen. Om deze te kunnen (her)gebruiken moeten ze natuurlijk worden afgewassen. The Cup Street zorgt dat de bekers/glazen ter plekke worden gereinigd. Klaar voor (her)gebruik. Klaar om de afvalberg te verkleinen. Voor elk probleem is een oplossing. Voor dit probleem is dat The Cup Street.

Afwassen van herbruikbare bekers

Swipe to discover some of our partners!

Afwassen van herbruikbare bekers

Voor elk event hebben we een geschikt pakket.

Voor elk event hebben we een geschikt pakket.

We bieden 3 pakketten aan: goud, zilver en brons. Het spreekt voor zich welk pakket de meeste opties bevat. In ons aanbod kan je zowel een totale oplossing voor een groot event, als een kleinere optie voor een kleine fuif vinden. Je kan er voor kiezen om zonder personeel of met personeel te werk te gaan. De diensten van onze werkkrachten worden aangeboden in tijdsloten van 8u. Wil je toch langer dan 8u gebruik maken van onze werkkrachten? Laat het ons dan weten om een aangepaste offerte te ontvangen.

We helpen je met veel plezier om op een ecologische manier een event te organiseren door het afwassen van uw herbruikbare bekers.