Mobiele afwasstraat

Wat?

5 000 – 7 000 bekers per uur

143 korven van 36 bekers & 143 korven van 49 bekers.

De capaciteit werd bepaald na eigen ervaring, onderzoek en testen met de leveranciers.

De efficientië waarmee gewerkt wordt is bepalend om de maximale capaciteit te bereiken. Hoe meer externe taken men verwacht van de afwassers, hoe minder capaciteit deze kunnen verrichten.

Biologisch afbreekbare producten + naglans voor droging

Gecertificeerde zeep en naglansspoelmiddel voor optimale droging.

We gebruiken producten speciaal ontworpen voor bekers. Ons naglanspoelmiddel zorgt er voor dat de druppels op de bekers kleiner worden, waardoor deze sneller drogen. Daarnaast zijn al onze producten biologisch afbreekbaar.

U ontvangt van ons technische fiche en een stappenplan om de machine te gebruiken. In de aanhangwagen bevinden zich stickers met uitleg.

Service is belangrijk voor ons. Wij staan u bij indien u vragen heeft, voor/tijdens/na het event. Volledige installatie van de machines gebeurd door ons.

Op locatie wassen, is altijd de beste optie.

Onze mobiele afwasstraten zijn makkelijk te gebruiken en worden volledig gebruiksklaar gemaakt door ons. Omdat deze machines over een loopband beschikken, is het makkelijk om een constante flow te creëren. Deze robuuste toestellen zijn perfect om grote massa’s bekers te wassen.

Het inzetten van een mobiele afwasstraat houdt vrachtwagens van de weg. Onze toestellen gebruiken biologisch afbreekbare producten en een waterterugwinningssysteem om om zo duurzaam mogelijk te werken.