Mobiele afwasmachine

Wat?

1 000 – 1 500 cups/u

De capaciteit werd bepaald na eigen ervaring, onderzoek en testen met de leveranciers.

De efficientië waarmee gewerkt wordt is bepalend om de maximale capaciteit te bereiken. Hoe meer externe taken men verwacht van de afwassers, hoe minder capaciteit deze kunnen verrichten.

Biologisch afbreekbare producten + naglans voor droging

Gecertificeerde zeep en naglansspoelmiddel voor optimale droging.

We gebruiken producten speciaal ontworpen voor bekers. Ons naglanspoelmiddel zorgt er voor dat de druppels op de bekers kleiner worden, waardoor deze sneller drogen. Daarnaast zijn al onze producten biologisch afbreekbaar.

U ontvangt van ons technische fiche en een stappenplan om de machine te gebruiken. Op de machines bevinden zich stickers met uitleg. Onze machines hebben steeds 3 verschillende programma’s (snel – efficiënt – grondig).

24/7 support

Service is belangrijk voor ons. Wij staan u bij indien u vragen heeft, voor/tijdens/na het event. Volledige installatie van de machines gebeurd door ons.

Op locatie wassen, is altijd de beste optie.

Onze mobiele afwasmachines zijn makkelijk te gebruiken en zorgen voor een optimaal resultaat. Al onze machines beschikken over verschillende programma’s met verschillende tijdscyclus. Daarnaast gebruiken wij toestellen van topkwaliteit, omdat wij ook een topresultaat willen garanderen.

Het inzetten van een mobiele afwasmachine houdt vrachtwagens van de weg. Onze toestellen gebruiken biologisch afbreekbare producten en een waterterugwinningssysteem om om zo groen mogelijk te werken.