About

About us.

The Story:

The Cup Street werd opgericht in januari 2021. Het bedrijf ontstond in houdgreep van corona maar is daar langzaam maar zeker uit ontsnapt. Vandaag hebben wij in totaal meer dan 1000 uren afwas op onze teller staan en hebben we een aantal referenties waar we fier op zijn. Na elk evenement proberen we te innoveren om een nog beter wasresultaat te kunnen garanderen, en nog meer organisaties te kunnen helpen.

De wegwerpbeker wordt vervangen door een meer ecologisch alternatief, en wij willen deel uitmaken van deze evolutie. Door een complete en efficiënte afwasoplossing te bieden, willen we er voor zorgen dat de consument zo weinig mogelijk last ondervindt van deze wetgeving.

De herbruikbare beker is de vervanger van de wegwerpbeker, of men hier nu voorstander van is of niet. The Cup Street wilt deze trend introduceren en ondersteunen met haar efficiënte, ecologische en gebruiksvriendelijke machines voor alle soorten evenementen.

Wij bieden de mogelijkheid om snel, efficiënt & hygiënisch materiaal af te wassen op jouw event.

Wij bieden de mogelijkheid om snel, efficiënt & hygiënisch materiaal af te wassen op jouw event.

Het ontsmetten van bekers is nog nooit zo belangrijk geweest. Wij wassen af met water op 60 graden, waardoor de bekers desinfecteren. Iets wat manueel onmogelijk is. 

Wij ondersteunen uw keuze voor herbruikbare bekers door u een professionele afwasstraat aan te bieden. De producten die we gebruiken zijn biologisch afbreekbaar om zo onze afwasoplossing zo ecologisch mogelijk te maken.

De afvalberg die de evenementensector jaarlijks achterlaat is gigantisch. Wij willen daar verandering in brengen. Vandaag ligt de focus om deze berg te verkleinen alleen op het gebruikte materiaal. Om stappen te zetten op ecologisch vlak is er meer nodig dan dat.

Neem een kijkje op onze mediakanalen om op de hoogte te blijven en te bekijken welke events we dit jaar hebben kunnen helpen!