About

About us.

Over ons:

Over ons:

The Cup Street werd opgericht in januari 2021.  Vandaag hebben onze machines in totaal meer dan 1000 uren afwas op de teller staan en hebben we een aantal referenties waar we fier op zijn. Wij kiezen er voor om industriële machines te gebruiken in combinatie met producten ontworpen voor herbruikbare bekers. Alleen zo kunnen wij het beste wasresultaat garanderen.

De wegwerpbeker wordt vervangen door een ecologisch alternatief. The Cup Street wilt deze trend introduceren en ondersteunen door een complete, efficiënte en gebruiksvriendelijke afwasoplossing te bieden. We willen er voor zorgen dat de consument zo weinig mogelijk last ondervindt van deze wetgeving.

Snel, efficiënt & hygiënisch.

Snel, efficiënt & hygiënisch.

Neem een kijkje op onze mediakanalen om op de hoogte te blijven en te bekijken welke events we dit jaar hebben kunnen helpen!

Het ontsmetten van bekers is nog nooit zo belangrijk geweest. Wij wassen af met water op 60 graden, waardoor de bekers desinfecteren. Iets wat manueel onmogelijk is. 

Wij ondersteunen uw keuze voor herbruikbare bekers door u een professionele afwasstraat aan te bieden. De producten die we gebruiken zijn biologisch afbreekbaar om zo onze afwasoplossing zo ecologisch mogelijk te maken.

De afvalberg die de evenementensector jaarlijks achterlaat is gigantisch. Wij willen daar verandering in brengen. Vandaag ligt de focus om deze berg te verkleinen alleen op het gebruikte materiaal. Om stappen te zetten op ecologisch vlak is er meer nodig dan dat.